Een dagje filmen met het SOMA College

05 april 2023

Drie, twee, een... en ACTIE!!

Vorige week waren wij op bezoek bij Boomrooierij Weijtmans in Udenhout. Hier was de werkplaats helemaal op orde gemaakt voor een heuse filmdag met in de hoofdrol onze eigen monteur buitendienst: Teun van der Velden én de Doosan DX165W elektrische graafmachine van Weijtmans.

Deze dag stond in het teken van instructievideo’s filmen. Dit ten behoeve van nieuw opleidingsmateriaal voor dé vakschool voor de infra, het SOMA College uit Harderwijk. Het SOMA College werkt samen met meerdere scholen in het samenwerkingsverband TIM (Tech In Motion). Door samen te werken met bedrijven en scholen worden leermiddelen ontwikkeld die actueel zijn zodat studenten de laatste stand van de techniek leren. Dit alles met als doel goed opgeleide jongeren de branche in te sturen. Erg zinvol dus, en ook heel erg leuk dat wij op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen.

Bewegend beeld en een goede voice-over werkt altijd goed, dit trekt nog meer de aandacht en verhoogt de attentiewaarde van de lesstof. Door bewegend beeld aan te bieden met daarin voorbeelden uit de praktijk, in dit geval ook nog eens met een echte elektrische graafmachine, trek je nog meer de aandacht én de interesse van de student.

In de middag kwam de gehele crew naar Veghel toe voor de laatste shots in onze werkplaats. Daarna was er een gezellige afsluiting van een hele leuke en geslaagde dag. Naar wat wij hebben vernomen is alles goed gegaan en is het nu vooral afwachten naar hoe het eindresultaat zal zijn. Geen spannende speelfilm dus, maar met de erg enthousiaste en professionele Teun in de hoofdrol komt het vast en zeker goed met het eindresultaat. 

Note: Teun blijft Teun, gelieve geen handtekeningen te vragen ; )

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte