Gebruikte mobiele graafmachine afgeleverd

10 juli 2023

Opnieuw gingen wij op pad naar het zuiden van het land, het mooie Limburg. Hier hebben wij onlangs de winnaar van de TKD-winactie blij gemaakt met een BBQ en kort daarvoor was er een aflevering in Siebengewald. Deze aflevering vond plaats in Simpelveld, vlakbij Heerlen. We gingen op bezoek bij Grondverzet Huntjens om daar een nette gebruikte graafmachine af te leveren.

Deze keer leverden wij bij de klant een gebruikte graafmachine af, want ook dit is mogelijk bij Staad. Ons gebruikte aanbod is altijd te vinden op onze website, via de knop "gebruikt" kan je alles machines bekijken. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we helpen je graag vooruit.

Huur ook mogelijk 
Ideaal voor het mogelijke machine tekort voor morgen: huur een grondverzetmachine. Naast de aanschaf van gebruikte machines kan je bij ons dus ook terecht voor het huren ervan. Ook voor het huren van een kantelstuk of GPS tot het monteren van overdruk. Let op: we verhuren alleen zakelijk. 

Vanuit ons gebruikte aanbod hebben wij Huntjens blij mogen maken met de Doosan* DX170W-7 mobiele graafmachine met daarbij nog een tweetal opties:

  • engcon;
  • Set bakken.

Wij wensen Grondverzet Huntjens heel veel fijne en veilige draaiuren toe. 

* De merknaam Doosan is begin 2023 aangepast naar Develon. Lees er hier meer over.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte