Gespot onderweg: een jong gebruikte Doosan DX180LC-3 van Loonbedrijf van den Berg uit Wapse

23 april 2019

We zijn op bezoek in Wapse, bij Loonbedrijf van de Berg. Loonbedrijf van de Berg heeft onlangs een jong gebruikte Doosan DX180LC-3 aan hun machinepark toegevoegd. De Doosan DX180LC-3 heeft bij aflevering ruim 1500 uur gedraaid en we vragen Henk van de Berg naar zijn ervaringen tot nu toe.

Henk: "We waren in de markt voor een investering en daar heeft Cor Verbeek, de verkoper van Staad, goed op gereageerd.  Deze machine was eigenlijk precies waar we naar op zoek waren,  jong gebruikt, in nette staat en met relatief weinig uren. Het voordeel van deze machine is dat de historie van het onderhoud bij Staad bekend is. We kochten dus een machine waarvan je betrouwbaarheid mag verwachten.  Het was onze eerste kennismaking met Staad, maar tot nu toe is dit prima verlopen. We hebben goede afspraken gemaakt over de extra's die we op de machine wilden, over de opbouw en over de aflevering. Dat is allemaal volgens plan uitgevoerd. In overleg bouwt Staad binnenkort nog een hydraulisch kantelstuk op de machine, dan is de Doosan DX180LC-3 voor ons compleet.”  

“Onze machine hebben we bekeken op de Staad vestiging in Bergen op Zoom. Als het ons met de tijd lukt, gaan we eind mei zeker naar Veghel om de Grondverzetdagen bij Staad te bezoeken. Altijd leuk om te kijken naar (nieuwe) machines en verder kennis te maken met Staad als bedrijf. We zijn best trouw: als iets goed bevalt dan gaan we niet zo snel lopen." We wensen Loonbedrijf van de Berg veel succes met de investering in deze Doosan DX180LC-3 en we zien jullie graag op de Grondverzetdagen.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte