Op de koffie bij Harold Vereijken

27 maart 2020

We lopen binnen en worden al snel warm onthaald door Harold zelf. Hij zit rustig te werken achter de balie waar hij ook zelf mensen kan ontvangen en het overzicht heeft over de winkel. Wat ons meteen opvalt is de rust en het familiegevoel dat heerst in dit bedrijf. We krijg een kop koffie en de rondleiding door het bedrijf volgt al snel. Harold vertelt daarbij de historie van het bedrijf en wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen. Een bedrijf kent ups en downs maar op dit moment hebben we het perfecte team en kennen wij geen hiërarchie, aldus Harold. Ik ben geen baas maar ook gewoon een medewerker, we doen het met z’n allen. 

Het bedrijf bestaat ondertussen al 28 jaar en kent nu ondertussen zijn derde locatie. Harold Vereijken is begonnen om andere bedrijven verder te helpen. Dit doet hij door het verkopen en verhuren van klein gereedschap tot mini gravers en knikmopsen. Je kunt het niet gek genoeg bedenken en ze hebben het. Het gereedschap wordt vaak aan particulieren in zijn regio verhuurd. Mensen kunnen de artikelen per dag huren, maar ook voor een langere periode. Harold geeft aan dat dit aan de klant ligt en dat het bedrijf inspeelt op de wens van de klant. Wij willen onze klant altijd verder helpen en kijken naar een passende oplossing voor iedereen. Of dit voor een korte of lange periode is maakt voor ons niet uit, zegt Harold.

Wij gingen natuurlijk langs voor zijn onlangs bij Staad aangeschafte minigravers: de Doosan DX10z en de Doosan DX19. Harold: Ik had vroeger altijd Bobcats en toen kreeg ik jullie nieuwsbrief en dacht hé, Doosan lijkt veel op mijn Bobcat. Dus ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam erachter dat de Bobcat minigraafmachines hetzelfde zijn als de Doosan minigraafmachines. Dus ben ik bij Staad uitgekomen en ben ik in contact gekomen met Chris van het magazijn. Die heeft me snel geholpen met de benodigde onderdelen en zo is de band met jullie ontstaan. Tot nu toe hebben jullie aan alle verwachtingen voldaan. De machines draaien goed en als ik een onderdeel nodig heb is het de volgende dag al gratis in huis, of we rijden even langs bij jullie op kantoor.

Meer nieuwsberichten

20210601 Doosan Dx140w Action 01 (2)

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte