Unieke Develon BBQ aangekomen bij de winnaar

30 juni 2023

Gisteren was het dan zover, wij zijn op bezoek gegaan bij de prijswinnaar van de BBQ-actie. Deze unieke Develon/ Staad BBQ (Camado grill) heeft zijn weg naar het zuiden gevonden.

Machinist Frank Seegers, werkzaam bij Dirix machineverhuur uit Limburg, is de gelukkige winnaar van de TKD 2023 scan & winactie. "Heb ik echt iets gewonnen? Dat kan niet, want ik win nooit wat" Dit waren de eerste woorden toen we belden om het goede nieuws te vertellen. 

Frank werkt inmiddels al op zijn 2e Doosan graafmachine. Toen wij aankwamen om de prijs persoonlijk te overhandigen was Frank aan het werk op zijn DX160W. Op locatie hebben wij samen de BBQ uit de doos gehaald zodat je goed kunt zien wat hem zo uniek maakt. Dat zijn namelijk de houten snijplanken welke nog op de BBQ gemonteerd moeten worden. Deze plankjes zijn voorzien van het Develon en Staad logo zoals je kunt zien op de afbeeldingen in het fotoalbum hieronder.

Frank vond de TKD dit jaar opnieuw geslaagd. Hij is er in de afgelopen 30 jaar wel vaker geweest en gaf aan dat het ook dit jaar weer aan zijn verwachtingen voldeed. De Develon stand vond hij heel mooi van opzet, deze viel goed op en er was volop activiteit zoals het ook hoort op een beurs als deze. Dat je dan ook nog eens een actie wint, dat had hij nooit durven dromen.

Een hele blije en vrolijke winnaar dus, de BBQ is goed terechtgekomen. Frank gaat zo snel als het kan genieten van deze prijs. Laat het je allemaal lekker smaken Frank, wij komen graag een keer aan, maar niet om op een weegschaal te staan haha ; ). Veel plezier ermee.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting. 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte