We gaan langs bij Loonbedrijf Hoeymakers & Kellenaers

19 oktober 2022

Vandaag zijn we langs geweest bij machinist Bart. Hij is al bijna 12,5 jaar werkzaam bij Loonbedrijf Hoeymakers & Kellenaers en mag zich sinds kort trotste eigenaar van de Doosan DX160W-7 noemen. Bart is zeer tevreden over de machine en wil graag zijn ervaring delen.

Herkomst

In 2003 is Loon- en Spuitbedrijf Twan Hoeymakers een samenwerking aangegaan met Loonbedrijf P.H. Kellenaers BV. Ze deelden dezelfde passie en de samenwerking bleek een groot succes. Zo’n groot succes dat Hoeymakers en Kellenaers twee jaar later besloten om te fuseren en onder één naam verder te gaan. Tot de dag van vandaag zijn de twee nog altijd samen en verrichten ze werkzaamheden van grondverzet tot gewasverzorging.

Huidig project

Momenteel is Hoeymakers & Kellenaers met de Doosan DX160W-7 druk bezig bij een champignonkwekerij, waar een grote afvalput moet worden afgegraven. Al het afvalwater van de champignons mag niet in de sloot belanden en daar kan de krachtige machine natuurlijk een handje bij helpen. ‘’Met deze machine kan je gewoon makkelijk dichtbij de machine graven, vooral met dit soort werkzaamheden is dat erg handig. In het begin was de snelheid van de machine wel even wennen, maar nu draait hij echt super. Daarnaast heb ik altijd met een Doosan gedraaid. De machines voelen gewoon heel vertrouwd aan. We hebben wel eens wat andere merken geprobeerd maar dat pakte niet zo goed uit. Bij aanschaf van een nieuwe machine wist ik gewoon zeker dat dit een Doosan moest zijn.

Opties

De krachtige Doosan DX160W-7 hebben we onder andere mogen leveren met een giekvering. Deze optie was een must voor machinist Bart: “In het voorjaar zitten we heel veel op de weg en over al die binnenwegen ben je net een stuiterbal. Met een giekvering merk je echt goed het verschil.” Daarnaast is hij ook goed te spreken over de hydraulische steunpoten die aan de achterzijde van de machine zijn gemonteerd: “Met verschillende werkzaamheden sta je gewoon veel stabieler en zo kan je met veel meer gemak en rust te werk gaan.”

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte