Meer informatie over werken bij Staad

Staad

Staad

We zijn een jong, innovatief en snelgroeiend familiebedrijf met een professioneel team van enthousiaste collega’s. We werken in een mooi kantoor, hebben een moderne werkplaats en volop ruimte voor productontwikkeling. We werken voor een groot aantal nationale en internationale klanten en je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Bij Staad ziet geen dag er hetzelfde uit. Onze klanten hebben vaak bijzondere wensen en kopen specifieke machines. Doordat we als importeur van Develon ‘standaard’ machines geleverd krijgen hebben we nog de mooie taak om alle klantspecifieke wensen op te bouwen. Deze extra opties zorgen ervoor dat de machine wordt geüpgraded van een mooie machine naar een super machine met mogelijk alle opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra hydraulische functies, speciale banden of spatborden en alle denkbare hulpstukken. Maar ook een likje verf en stickers volledig in de bedrijfsuitstraling van de klant. Maatwerk opties zijn ook mogelijk, we gaan daar heel ver in.

Naast importeur zijn we ook dealer voor Midden- en Zuid-Nederland. Nieuwe machines bezorgen we graag op de zaak of op een projectlocatie, alles is mogelijk. Na een aflevering kan de klant te allen tijde bij ons terecht, voor de beste service (24/7 storingsdienst), reparaties, onderhoud, onderdelen en advies op maat. Zoals je leest hebben we veel te bieden en dat allemaal onder een dak. Maar dit is nog niet alles, lees snel verder en ontdek onder andere hoe innovatief we zijn.

Electric

Electric

Bij Electric, een merk van Staad, zetten we vol in op de mogelijkheden voor ombouw van conventionele grondverzetmachines naar emissieloos. In dit geval bouwen we om naar elektrisch en hierin zijn we zelfs koploper in Nederland. In tegenstelling tot het dealerschap voor Midden- en Zuid-Nederland leveren wij onze elektrische machines door heel Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. Zo draaien er bijvoorbeeld al vele door ons geleverde elektrische grondverzetmachines in Scandinavië. 

Het verbeteren en doorontwikkelen van bestaande elektrische machines en de daarbij behorende producten en materialen behoort tot bij de werkzaamheden van Electric. Interessant om te weten is dat we vanuit Electric ook de benodigde batterijpakketten, Powerboxen genoemd, voor in onze grondverzetmachines zelf produceren net zoals de slimme software voor optimaal presterende Powerboxen. 

Meer informatie over Electric: bezoek de website.

Fusion

Fusion

Bij Fusion, ook een merk van Staad, gaan we weer een stap verder. Naast het leveren en ontwikkelen van producten en diensten voor een groene energievoorziening en de daarbij behorende producten, services en dienstverlening komen we ook graag op bezoek bij de klant op zijn bedrijf- of projectlokatie. 

Bij de transitie naar geheel emissieloos komt veel kijken en vanuit Fusion kijken we graag samen met je mee naar wat er wél mogelijk is. Dit start met een geheel vrijblijvende en gratis energiescan op locatie, met daaruit een persoonlijk adviesrapport. Vanuit dit advies kunnen onze Fusion producten, zoals de gepatenteerde Powerboxen, maar ook onze Fieldmasters, optimaal ingezet worden.

Bij Fusion zetten we graag samen uitdagingen om naar mogelijkheden. Meer informatie over Fusion: bezoek de website.

Team Staad

Staad staat voor samenwerken. Wij gaan respectvol met elkaar om, doen moeite voor elkaar, klanten én leveranciers, komen afspraken na en spreken elkaar aan. Ons motto is: wat vandaag goed gaat, kan morgen nóg beter. We pakken verbeterpunten samen op en creëren zo een goed lopende organisatie waarin het prettig is om te werken. Dit alles vatten we samen in onze bedrijfsbelofte: “Optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn”. Wil jij hier ook aan bijdragen? Laat dan van je horen.

Je komt te werken in een informeel en transparant bedrijf waar direct en open wordt gecommuniceerd. Wij staan erom bekend dat zaken goed geregeld zijn en er wordt flexibel meegedacht met persoonlijke situaties van medewerkers. Daartegenover staat dat jij betrokken bent, meedenkt met jouw collega’s én de klant en daarbij af en toe een stapje extra zet als hierom gevraagd wordt.

Naast werken is er ook tijd voor ontspanning, zo gaan we meerdere keren per jaar met het team iets leuks doen. Verder organiseren we jaarlijks een gezellige familiedag, zomer- en winterborrel. Het is als medewerker van Staad mogelijk om met flinke korting een (elektrische) fiets aan te schaffen, of je kiest voor een goede korting op je fitnessabonnement, dat is geheel aan jezelf. En verjaardagen worden hier niet vergeten. We doen het echt samen, voor de klant, de leverancier en de dealer. Maar zeker ook voor elkaar. 

 

Handig & interessant:

  • Benieuwd naar je mogelijke toekomstige collega's? Maak alvast kennis met ons gehele team: klik hier.
  • Nog even een kijkje nemen in onze historie? Waarin wij ook graag vooruit kijken? klik hier.
  • Heb je een vraag? Of wil je graag iets zeggen? Neem dan contact met ons op: klik hier.
  • Nog eens naar de openstaande vacatures kijken: klik hier.

Bedrijfsvideo

Middels onderstaande bedrijfsvideo laten we graag in vogelvlucht zien wie wij zijn, wat we doen en wat ons bezighoudt. Proef alvast de sfeer en ervaar onze Staadkracht. 


Video: Bekijk de bedrijfsvideo

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte