Gebr. Coremans aan de slag met emissieloze graafmachine

14 augustus 2023

Een paar maanden geleden hebben wij een mooie aflevering gehad bij de Gebr. Coremans in Breda. Nog wat eerder dit jaar leverden wij al eens een nieuwe Doosan DX170W-7 bij ze af, maar deze keer brachten wij een nieuwe elektrische machine naar Breda toe.

Echt een hele mooie machine, al zeggen wij het zelf. Mede doordat deze machine naar wens van de klant gespoten is in de kleuren van Heijmans, een partner van Gebr. Coremans. Net zo mooi zijn de groene ambities van Gebr. Coremans zelf, waarin duurzaamheid erg belangrijk is. Een van de speerpunten was de investering in een volledige emissieloze machine.

Samen met partner Heijmans kan Gebr. Coremans voortaan projecten aannemen waarbij emissieloos een belangrijk onderdeel is. Naast emissieloos is deze machine een stuk stiller en kan men met de Powerboxen naar horen zeggen moeiteloos 12 tot 14 uren emissieloos draaien.

Deze elektrische mobiele graafmachine is tevens de laatste uitlevering aan de deelnemers van het consortium: De Bouwplaats Van Morgen. Klik op de link om daar meer over te weten te komen. 

Wij hebben Gebr. Coremans blij mogen maken met een DX165W Electric en daarop nog enkele extra opties mogen leveren:

  • Gespoten in partner huisstijl kleuren;
  • Nokian Ground Kare banden;
  • engcon snelwissel en tiltrotator;
  • GPS voorbereid (Trimble);
  • Trimble kantelbak, verstelgiek en rotatie sensor.

Zelf heeft Coremans onlangs een hele mooie promotievideo over deze mooie graafmachine gemaakt, deze is zeker het bekijken waard. Bekijk hier de video. Enjoy! (Video opent een Linkedin bijdrage van Gebr. Coremans met daarin de video).

Wij wensen Gebr. Coremans heel veel fijne, veilige én emissieloze draaiuren toe.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte