Nieuwe Doosan DX140LC-5 voor BT Swaanen uit Beek en Donk

03 september 2018

Staad heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140LC-5 afgeleverd bij Bart en Teun Swaanen uit Beek en Donk. Bart over de nieuwe investering: "Door omstandigheden hadden we op korte termijn een machine nodig die voor ons inzetbaar was in het werk. De manier waarop onze vraag bij Staad werd opgepakt heeft geresulteerd in deze aankoop. Deze aankoop was snel leverbaar en via de afdeling verhuur van Staad konden we gelijk gebruik maken van een inzet machine. Dat is dan wel prettig zaken doen en geeft een vertrouwd gevoel met een partij te schakelen die weet wat er soms nodig is.  De machine is in onze bedrijfskleur, zilver metallic, gespoten, buiten dat hij enorm fijn draait ziet de machine er ook nog een fraai uit, wij zijn er blij mee."

De DX140LC-5 is door zijn verstevigde gietstukken heel betrouwbaar. De gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek kunnen tegen een stootje. Grote, robuuste giek- en armcilinders zorgen voor een soepele en krachtige werking. 

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte