Nieuwe Doosan DX140W-5 voor Christ Hurkmans grondwerken uit Someren

14 augustus 2018

Staad BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Hurkmans grondwerken in Someren. Op locatie hebben we contact met eigenaar Christ hurkmans en vragen hem naar zijn ervaringen met Staad en Doosan tot nu toe. Christ: ''Dit is mijn eerste eigen Doosan maar in het verleden heb ik al wel een aantal jaren op een Doosan gedraaid. Ik had in de markt al begrepen dat deze Doosan DX140W-5 erg gunstig is in zijn brandstof verbruik dat speelt natuurlijk mee in de aankoopbeslissing. Verder vind ik service enorm belangrijk, ik moet geholpen worden als ik onverhoopt stil kom te staan. Daar heb ik bij Staad alle vertrouwen in, hierbij baseer ik me op ervaringen uit het verleden en ook positieve verhalen in de markt. Deze investering is een mooie aanvulling voor mijn bedrijf om onze klanten nog vollediger te kunnen bedienen. Ik heb voor nu geen op- of aanmerkingen voor Staad, schrijf maar op dat ik tevreden ben.'' 

De Doosan DX140W-5 is ontworpen voor een allround en langdurig gebruik onder zware omstandigheden. Voor vakwerk is betrouwbaarheid in de machine heel belangrijk. Doosan gebruikt hooggespecialiseerde ontwerpen en onderzoeksinstrumenten om de duurzaamheid en stevigheid van de machines te garanderen. De materialen en constructies worden ontworpen aan strenge testen om de sterkte en weerstand onder de meest extreme omstandigheden te meten. 

Dagelijks verricht Christ Hurkmans grondwerken & graafwerkzaamheden met behulp van mini-gravers en graafmachines in de regio Someren en omstreken. Graafwerk is precisiewerk, zeker in een woonwijk waar simpelweg meer leidingen en buizen in de grond liggen. Hij heeft jarenlange ervaring in grondwerken en is in het bezit van de benodigde diploma's en certificaten. 

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn. 

Meer nieuwsberichten

DX165W 7 Electric Staad Powerbox400 Emissieloze Mobiele Graafmachine Grondverzetmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Wij houden je graag op de hoogte